Med en stegepande i carbonstål får du den perfekte blanding af varmelagringen fra støbejern og letheden fra rustfrit stål. Du opbygger selv den naturlige nonstick ved at brænde panden ind i olie. Gennem madlavning bliver der løbende brændt mere olie ind i panden - det betyder, at du får en stegepande, som faktisk bliver bedre med tiden, helt fri for PFAS og andre skadelige stoffer. Stegepanden fra Gastrotools er designet med feedback fra nogle af landets bedste kokke og håndlavet i Italien. Du får et unikt ergonomisk håndtag i rustfrit stål, som holder sig køligt under madlavningen, og kurven på panden gør det nemmere for dig at slynge maden, når du sauterer. Samtidig giver pandens form et større stegeareal sammenlignet med andre stegepander med samme diameter. Stegepanden kan bruges på komfuret, i ovnen, på grillen eller over åben ild, så du kan skabe lækre stegeresultater, hvor du vil. Brug og pleje: Undgå rengøring med sæbe. Panden skal brændes ind på gaskomfur el. i ovn før brug, og der findes en udførlig guide i æsken. Varm panden langsomt op og undlad store temperaturskift. Vigtig information om brug: Denne pande er lavet af ulegeret carbonstål og må ikke anvendes til sure fødevarer (fx tomat, vin, citrus, eddike) eller til opbevaring af mad. Syre kan reagere med stålet og medføre uønsket afgivelse af jern. Panden skal indbrændes før brug og vedligeholdes korrekt for at sikre en naturlig beskyttende overflade. Produktet er beregnet til kontakt med fødevarer og overholder gældende EU-regler ved brug iht. anvisningerne.